HemelseKoffie (incl. coffee-to-go)


Een goed kopje koffie is een moment om te genieten. De Italianen weten daar alles van. Daarom schenken wij, als Italiaanse ijszaak, ook heerlijk gebrande koffie. Of je nu van sterke espresso houdt, milde cappuccino’s of ijskoffie, bij ons zit je goed. Liever meenemen voor onderweg? Dan maken we er een koffie to-go van.


Onze Koffie leverancier Cook & Boon

Koffie is een natuurproduct, uit landen waar het niet altijd even goed is geregeld. Daarom werken we bij Cook & Boon rechtstreeks samen met boeren die we vertrouwen. Waarvan we weten dat ze net zo goed voor hun mensen en omgeving zorgen als voor onze koffiebonen. Daarnaast nemen we bij Cook & Boon onze eigen verantwoordelijkheid en zijn we aangesloten bij de belangrijkste keurmerken en belangenorganisaties(Global Compact Code, Fair Trade, Oxfam Novib, Rainforest Alliance).

Ook is Cook & Boon als een van weinige kleine koffiebranders BRC gecertificeerd. BRC(British Retail Consortium) stelt hoge eisen op het gebied van kwaliteit, hygiëne, milieu en de toepassing van HACCP. Het garandeert dat wij uw producten kwalitatief hoogstaand en constant produceren, verpakken en leveren.